Myymälä

.

Myymälämme sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa kävelykadulla Promenadikeskuksen vieressä osoitteessa Yrjönkatu 19. Tilavassa myymälässämme on esillä erittäin laaja valikoima useiden valmistajien tuotteita eri hintaluokissa - kotimaisia tuotteita unohtamatta. Esimerkiksi valaisinvalikoimamme ulottuu yksilöllisistä design-malleista yleisempiin malleihin. Valtakunnallisesti toimivien Salok Osk:n ja Suomen Valomestarit ry:n jäsenenä tarjoamme asiakkaillemme aina uusimmat sähkötarvikkeet ja valaisinmallit - edullisesti ja joustavasti.


Erikoisliikkeenä asiakkaamme saavat yksilöllisen palvelun sähköalaan liittyvissä kysymyksissä. Meidän kauttamme voitte tilata myös sähköasennuspalvelut - nopeasti ja joustavasti.

Käytämme myymälässämme ympäristöystävällisillä tuotantotavoilla tuotettua sähköä. Sähköliike Helle & Helle Oy:n kotipaikka on Pori. Yritys maksaa veronsa ja työnantajavelvoitteensa 100-prosenttisesti Poriin / Suomeen. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme! Katso esittelyvideo.

Sähköliike Helle & Helle Oy
Kävelykatu - Yrjönkatu 19
28100 PORI

Aukioloajat: MA-PE 11-17, LA 11-14

(suljettu 4.12.-18.12.2022, avoinna sopimuksen mukaan, tarvittaessa tuotetiedustelut, tarjouspyynnöt ja yhteydenotot puhelimitse / sähköpostitse).

Puhelin: 041-5023827

Toim.joht.: Tuula Viljanen 041-5023827
Internet: www.helle-helle.fi
Sähköposti: helle-helle (at) helle-helle.fi

Lähetä palautetta lomakkeella tästä!


Pysäköintipaikat myymälämme lähellä näkyvät tästä kartasta. Myymälämme eteen voi pysäköidä auton lastausta ja purkua varten.